Dwayne Johnson osti lähikaupan kaikki Snickers-patukat – halusi korvata nuoruutensa myymälävarkaudet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Dwayne ”The Rock” Johnson on pyrkinyt hyvittämään nuoruutensa laittomia tekoja. Hän vieraili vanhan kotikylänsä lähikaupassa ostaakseen kaikki myynnissä olleet Snickers-patukat. Tarkoituksena oli korvata vuosien takaiset myymälävarkaudet.

Johnsonin mukaan hän varasteli Havaijilla sijaitsevasta 7-Eleven-kaupasta patukoita lähes päivittäin ollessaan köyhä 14-vuotias. Tuoreella somevideollaan tähti ostaa samaisesta kaupasta Snickers-patukoita lähes 300 dollarin arvosta. Hän kuitenkin jättää Snickersit kauppaan, ja pyytää myyjää antamaan patukoita kaikille jotka näyttävät olevan aikeissa varastaa niitä.

– Manasin vihdoinkin pois tämän hiton suklaademonin, joka riivasi minua vuosikymmenten ajan, Johnson kuvaili Instagramissa.

Johnson kertoo syöneensä Snickersejä päivittäin ennen treenaamista. Tähden mukaan lähikaupan myyjä oli kyllä tietoinen hänen puuhistaan, mutta ei koskaan puuttunut asiaan tai ilmiantanut häntä.