Demi Rose yläosattomissa – fanit riemastuivat kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä englantilainen somemalli Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Nyt Rose on riisunut sosiaalisen median kuvaansa koko ylävartalon paljaaksi ja peittänyt intiimit ruumiinosansa käsillään. Fanit ovat tuttuun tapaan riemastuneet näyttävän idolinsa poseerauksissa.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.