Opettaja järjesti halloween-bileet oppilaille – tarjolla viinaa ja sänkyhommia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa opettajana työskentelevä Rachelle Louise Terry on saanut potkut virastaan järjestettyään oppilaille kyseenalaiset juhlat halloweenin kunniaksi. Yli 20 vuotta Murray Countyn koulupiirissä työskennellyt 43-vuotias nainen oli tarjoillut alaikäisille juhlijoille muun muassa alkoholia.

Terryn kerrotaan olleen myös intiimissä suhteessa oppilaan kanssa. Rikostutkinta käynnistyi 9. marraskuuta, kun koulun edustaja otti yhteyttä sheriffin toimistoon. Vanhemmat olivat kaiketi valittaneet opettajan käytöksestä koululle. Terry on ollut sunnuntai-iltapäivästä lähtien pidätettynä piirikunnan vankilassa.

Opetusvastaavana työskennellyt Terry ansaitsee 110.000 dollaria vuodessa. Poliisitutkinta on edelleen käynnissä, joten kaikkia asianosaisia ei ole välttämättä vielä kuultu, New York Post uutisoi.