Huoltoasemayrittäjä palkkasi aseistautuneet vartijat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Philadelphiassa toimivan huoltoaseman omistaja on ryhtynyt rajuihin toimenpiteisiin kasvanutta rikollisuutta vastaan. Hän on palkannut raskaasti aseistettuja vartijoita lisäämään turvallisuutta. Vartijoilla on käytössään kivääreitä ja haulikoita.

Samantyylisiä vartijoita voi nähdä lähinnä korkean profiilin paikkojen edessä, kuten kansainvälisillä lentokentillä ja valtion hallinnollisten rakennusten edessä. Fox 29 kuvasi vartijoita, jotka pitävät huolta Karcon huoltoasemasta pukeutuen sotilastyylisiin vaatteisiin. Heillä on luotiliivi ja jopa rynnäkkökiväärejä.

Turvallisuuspalvelun johtajan mukaan pelottavaa arsenaalia tarvittiin, koska Philadelphiasta on tulossa Killadelphia. Alueella on riehunut jengejä ja yrittäjät ovat kyllästyneitä ryöstöihin, huumekauppaan ja jengien välien selvittelyyn.

– Pelkään työntekijöideni sekä mukavan naapuruston ja kaikkien asiakkaiden puolesta, huoltoaseman omistaja Neil Patel sanoi.

Joukot on palkattu S.I.T.E.-nimisestä firmasta, jota ylläpitää entinen Philadelphian poliisi Andre Boyer. Hän sanoi, että hänen henkilökuntansa enimmäkseen entisiä poliiseja ja kaikki korkeasti koulutettuja valtion agentteja.