Jaajon lisäksi myös Anni jättää Aamulypsyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman on muutosten keskellä. Marraskuussa Jaajo Linnonmaa ilmoitti lopettavansa työnsä radiojuontajana viettääkseen enemmän aikaa perheensä kanssa. Nyt myös Anni Ihamäki on paljastanut jättävänsä Aamulypsyn.

Ihamäki juonsi Aamulypsyä Jaajon kanssa ohjelman alkuvaiheista asti. Viime aikoina äitiyslomalla ollut juontaja palaa juontamaan ohjelmaa vielä 14.-22. joulukuuta. Ihamäen mukaan Aamulypsy on sen jälkeen tehty hänenkin osaltaan, ja perhevapaa radiosta jatkuu ensi vuoden loppuun asti.

– Kiitos Aamulypsy 2006-2022, kiitos Jari Oy ja muut rakkaat kollegat! Kiitos Radio Suomipop ja kiitos kuulijat joiden kanssa kasvettiin parikymppisistä nelikymppisiksi. Aamulypsy on ollut paras työ ikinä ja antoi ystävien lisäksi mulle myös rakkauden ja perheen, Ihamäki hehkutti Instagramissa.

Uudistuvassa Aamulypsyssä mukana ovat Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Uusi kokoonpano aloittaa Aamulypsyssä maanantaina 9. tammikuuta 2023. Anni Ihamäen ja Jaajo Linnonmaan viimeinen lähetys kuullaan 22. joulukuuta.