Eveliina Uosukainen pienennytti rintansa – upeat tulokset kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Temptation Island Suomi -ohjelmasta vuosia sitten tutuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta takaisin Suomeen. Molemmat ovat sittemmin pysyneet julkisuudessa, ja Bile-Dani menestyy nykyisin myös artistina.

Eveliina on kertonut seuraajilleen sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen avoimesti vartalostaan ja suhteestaan siihen. Taannoin rintojen pienennyksessä käynyt kaunotar on nyt avautunut tuntemuksistaan ja esitellyt upeita tuloksia somekuvissaan. Samaa aihetta käsiteltiin myös julkkisparin realitysarjassa.

– Ootko muuten katsonut parin viikon takaisen Lehtokaisten jakson @aitoplay palvelusta liittyen näihin kuvauksiin, jossa jaan myös ekaa kertaa mun rintojen pienennysleikkaus tarinaa ennen jälkeen kuvien kera. Pelottavinta mitä oon tähän asti julkisen urani aikana tehnyt, Eveliina kirjoittaa päivityksessään.