Legendaarinen hiphop-yhtye Souls of Mischief saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Oaklandista ponnistava hiphop-kokoonpano Souls of Mischief on tehnyt uraa jo 1990-luvun alusta saakka. Uransa suurimman levyn julkaisun 30-vuotisjuhlaa ensi vuonna viettävä yhtye suuntaa kiertuelle, joka ulottuu myös Suomeen.

Souls of Mischief esiintyy juhlakiertueellaan Helsingin Tavastialla maanantaina 27. maaliskuuta 2023. Liput keikalle maksavat 32,50 euroa. Ne saapuvat myyntiin Tikettiin perjantaina 12. joulukuuta.

Souls of Mischiefin muodostavat A-Plus, Opio, Tajai ja Phesto, joista jokainen on julkaissut myös soolomateriaalia. Yhtye tunnetaan erityisesti vuonna 1993 ilmestyneestä 93 ’Til Infinity -albumista, joka on nousi hiphopin klassikkolevyjen joukkoon. Souls of Mischief on esiintynyt Suomessa aiemmin vuosina 2006, 2009 ja 2018.