Poptähti Tuuli keimaili kameran edessä: ”Tuulipuvut päälle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunottarena tunnettu Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-ohjelmassa Karibialla, jossa kilpailijoiden tuli selviytyä viikkojen ajan viidakossa. Tuuli on tullut monille tutuksi lähinnä sosiaalisesta mediasta, jossa hän julkaisee upeita poseerauksia. Nyt tähdeltä on kuitenkin tulossa myös uutta musiikkia.

Tuulin fanit ovat odottaneet jo pitkään, että nainen julkaisisi uutta musiikkia. 23-vuotias tähti on julkaissut useasti kuvia ja videoita, joissa tähti on työn touhussa, mutta nyt viimein seuraajat ovat päässeet kuulemaan myös esimakua tulevasta uutuuskappaleesta.

– Tuulipuvut päälle koska #windyseason is on, Tuuli kehottaa sekä Instagramissa että TikTok-kanavallaan seuraajiaan.

Tuuli julkaisi TikTokissa näyttävän videon, jossa kuullaan ote tulevasta sinkusta. Nainen laulaa kappaleen mukana samalla kun hän poseeraa peilille. ”Nyt Tuulii ei kahlita voi kukaan”, tähti laulaa kappaleessa, jonka julkaisupäivämäärää nainen ei kuitenkaan vielä ole paljastanut.

@tuulitiktok tuulipuvut päälle koska #windyseason ♬ original sound – T U U L I