Sisarvaimo Meri Brownilta kryptinen viesti someen: ”En ole kaikkia varten”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Nyt hänellä on enää yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista. Viimeisimpänä mies erosi Meri Brownista 32 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Meri Brown on nyt julistanut omaa totuuttaan Instagramissa yli kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hänen ja Kodyn liiton kerrottiin päättyneen.

– En ole kaikkia varten. Tiedän mikä on totta. Tiedän kuka olen. Tiedän mitä voin antaa. Minua ei ole helppo käsitellä, mutta tuon paljon arvoa suhteeseen. Annan rakkautta ja voimaa, mutta en ole täydellinen, ja jos en sovi jollekin ihmiselle tai ryhmälle, myös se sopii minulle, Meri Brown kirjoitti Instagramin tarinoihin.

Toisin sanoen hän tietää arvonsa ja näyttää menneen elämässään eteenpäin. Kody Brown sanoi äsken, että ei pidä suhdettaan Merin kanssa avioliittona.

– Jos hän haluaisi mennä eteenpäin ja mennä naimisiin toisen miehen kanssa, niin hän ei joutuisi riitelemään asiasta kanssani, Kody Brown sanoi haastattelussa viitaten Meriin.

– Hän teki juuri päätöksen. En ole koskaan kuullut hänen sanovan minulle samalla tavalla, Meri vastasi kommenttiin.