Ilman näitä Euphoria-tähti ei voi elää – Sydney Sweeney esitteli 10 tärkeintä asiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Sydney Sweeney tunnetaan parhaiten hänen Cassie-roolistaan suositussa Euphoria-nuortensarjassa. Nyt Sweeney esitteli GQ-julkaisun YouTube-videolla mitä ilman hän ei voisi elää.

Sydney Sweeney esitteli videolla kymmenen hänelle tärkeintä asiaa, joista ensimmäinen on hajuvesi. Hajuvettä nainen roiskiikin melko runsaalla kädellä ranteisiin, kainaloihin, kaulan kummallekin puolelle ja nilkkoihin. Tähti kertoo myös olevansa koukussa sokeriin ja syövänsä paljon makeisia joka päivä.

Sydney Sweeney rakastaa kertakäyttökameroita ja pitää sellaista lähes aina mukanaan taltioidakseen ainutlaatuisia hetkiä. 25-vuotias kaunotar paljasti myös sen, että hänellä on huono kaukonäkö, minkä vuoksi hän joutuu käyttämään silmälaseja päivittäin.

Näyttelijä rakastaa lukemista ja pyrkii lukemaan kirjan viikossa, joten kirja on myös yksi tärkeimmistä asioista. Kosmetiikasta tärkeimmät asiat naiselle ovat Armanin huulipuna, Laneigen huulinaamio ja 111SKIN-merkkiset silmänaamiot. Viimeisimpinä tärkeinä asioina Sydney Sweeney mainitsee puhelimen laturin ja veden, koska tähti ei juo mitään muuta.