Tallia Storm tiukassa biletopissa – vähemmästäkin miesten pasmat sekoavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä uransa aloittanut Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Viime aikoina Tallia on esitellyt upeaa vartaloaan melko usein näyttävissä kuvissa, jotka ovat olleet varsinkin miespuolisten seuraajien mieleen. Nyt vuorossa on kuvakooste, jossa hän poseeraa tiukassa ja aavistuksen läpikuultavassa biletopissa. Ainakin reaktioiden mukaan kuvat ovat saaneet Stormin seuraajilta innostuneen vastaanoton.

Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.