Julia Fox esitteli asuntonsa – tuttu kaaos lapsiperheille

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan noin vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä. Kanye West lahjoi naista ylellisyyksillä, mutta hotellihuoneellinenkaan vaatteita ei saanut Julia Foxia pitämään Kanye Westin treffejä parhaina.

Julia Foxilla on paljon faneja TikTokissa, jossa nainen kertoo rehellisiä mielipiteitään asiaan kuin asiaan liittyen. Nyt malli päätti esitellä hänen New Yorkin asuntonsa, jota pitää melko vaatimattomana ainakin suhteessa niihin asuntoihin, joita muilla julkkiksilla tuntuu olevan.

Julia Fox asuu New Yorkissa, jossa neliöhinnat ovat luonnollisesti todella korkeat. New Yorkin asuntoihin nähden Julia Foxin kerrostaloasunnossa on tilaa reilustikin. Hän asuu kahdestaan kaksivuotiaan Valentino-poikansa kanssa.

Julia Fox on siirtänyt oman sänkynsä olohuoneeseen, että Valentino saa asunnon hienoimman huoneen. Kodin käytävästä ja muistakin huoneista löytyy Valentinon leluja, joka on monien perheenäitien mielestä ollut todella samaistuttavaa. Fox paljastaa myös sen, että hän nukkuu samassa sängyssä poikansa kanssa, koska pikkuinen haluaa nukkua äidin vieressä eikä omassa sängyssään.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound – Julia fox