Harry Styles pokasi lukioaikaisen kaverinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Harry Stylesilla ja lontoolaisella Ellis Calcuttilla on paljon yhteistä historiaa. Kaksikko nähtiin Lontoossa keskiviikkona, kaksi kuukautta Harryn ja Olivia Wilden eron jälkeen. Harry ja Ellis ulkoilivat ja menivät sen jälkeen kahville.

Styles ja Calcutt tiettävästi seurustelivat 2010-luvun alussa. Pariskunta kuvattiin ensimmäisen kerran Glasgow’ssa, Skotlannissa, elokuvatreffeillä vuonna 2012, mutta Calcutt väitti, että he olivat vain ystäviä.

– Vau, te ihmiset olette niin nopeita keksimään huhuja. Minä ja Harry menimme kahville yhdessä, koska emme olleet nähneet toisiamme viime vuoden jälkeen. Olemme vain hyviä ystäviä ja olleet sitä lukiosta asti. Minulla on ihana poikaystävä nimeltä Phil, joten voit lopettaa huhujen levittämisen minusta ja Harryn seurustelusta, koska se ei todellakaan pidä paikkaansa, Calcutt kirjoitti aiemmin sosiaaliseen mediaan.

Ehkäpä pariskunta on edelleen pelkästään ystäviä, sillä Calcutt on kertonut viime vuonna menneen kihloihin. Styles on viettänyt aikaa kotimaassaan Englannissa. Wilde on puolestaan esiintynyt aktiivisena sosiaalisessa mediassa ja julkisuudessa, Page Six raportoi.