Prinssi Andrew poseerasi alaikäisen kanssa – kuva todistettiin aidoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Andrew, Yorkin herttua ja kuningatar Elisabetin poika, on sopi seksuaalirikossyytteensä siviilikanteen nostaneen Virginia Giuffren kanssa. Giuffre luopui kanteesta ja prinssi Andrew maksoi korvauksia. Prinssi Andrew joutui aiemmin luopumaan sotilaallisista arvonimistään ja kuninkaallisesta tittelistä.

Kaikki alkoi valokuvasta, jossa 17-vuotias Virginia Giuffre poseerasi 41-vuotiaan prinssi Andrew’n kanssa. Teini-ikäinen tyttö joutui myöhemmin harrastamaan seksiä kuninkallisen kanssa. Prinssi Andrew oli läheisissä tekemisissä miljardööri Jeffrey Epsteinin ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwellin kanssa. Pariskunta värväsi nuoria naisia rikkaiden seksikumppaneiksi vuosien ajan.

Prinssi Andrew yritti väittää julkisuudessa levinnyttä kuvaa manipuloiduksi. Sitä se ei kuitenkaan ole ja valokuva on todistettu aidoksi. Kuva on otettu kertakäyttökameralla ja sen takana on Kodakin leima. Daily Mail sai kuvan vuonna 2011 ja sen on todistanut aidoksi useat eri asiantuntijat.