Ozzy Osbourne peruu tulevan kiertueensa – myös Suomen konsertin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocklegenda Ozzy Osbournen oli määrä esiintyä Helsingissä 3. toukokuuta. Suunniteltu Suomen keikka jää kuitenkin toteutumatta. Ozzy on nimittäin perunut koko Euroopan kiertueensa.

– Olin neljä vuotta sitten isossa onettomuudessa, jossa selkärankani vahingoittui. Ainoa päämääräni on ollut päästä takaisin lavalle. Lauluääneni on kunnossa. Kolmen leikkauksen, kantasoluhoidon, päättymättömien fysioterapiasessioiden ja hiljattain käänteentekevän Cybernics-hoidon jälkeen kehoni on kuitenkin edelleen fyysisesti heikossa kunnossa, Ozzy kertoi tiedotteessa.

Ozzyn kiertueen oli alun perin määrä toteutua vuonna 2019, mutta se siirtyi useaan otteeseen muun muassa koronapandemian ja Ukrainan sodan vuoksi. Tiedotteessaan Ozzy vaikuttaa epävarmalta sen suhteen, toteutuuko Euroopan kiertue enää. Artistin mukaan hän ei ole fyysisesti kykeneväinen matkustamaan.

– En olisi koskaan kuvitellut kiertuepäivieni päättyvän näin. Tiimini kehittelee parhaillaan ideoita sen suhteen, missä voisin esiintyä ilman että minun tarvitsisi matkustella kaupungista kaupunkiin ja maasta toiseen, Ozzy avautui.