Onko kaikki hyvin, Anna Abreu? Päivitykset huolestuttivat fanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Anna Abreu on herättänyt fanien huolen viimeaikaisilla päivityksillään Instagramissa. Ensin hän valitteli väsymystään ja pian tämän jälkeen hän julkaisi kuvan, jossa on keskisormea näyttävä lapsi. Kuvan mukaan hän haaveilee toiseen maahan muuttamisesta.

– Mikä siinä on, että nykyään ”vain” 7 tuntia unta tuntuu siltä kuin joku repisi sisuskalut irti?, Anna Abreu kysyy väsyneen näköisenä kuvassa.

– Okei, unen laatukaan ei ollut paras, mutta ennen pärjäsin jollain viidellä tunnilla helposti ja pystyi vielä bilettää koko viikonlopun ja vetää treenit ja keikat päälle, hän kirjoittaa seuraavassa Instagramin tarinoihin ladatussa kuvassa.

Äskettäin hän julkaisi kuvan keskisormea näyttävästä lapsesta. Meemissä sanotaan, että Vesimiehet haaveilevat uuden elämän aloittamisesta ja toiseen maahan muuttamisesta. Abreu kertomansa mukaan samaistuu tähän toiveeseen usein.

Anna Abreu on tehnyt uraa musiikin parissa jo pitkään, sillä hän nousi julkisuuteen vuoden 2007 Idols-laulukilpailun myötä. Aikaisemmin Anna Abreu -nimellä esiintynyt tähti vaihtoi vuonna 2017 artistinimensä lyhyempään muotoon Abreu.