Turun telakalla palohälytys – jättiristeilijässä syttyi tulipalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meyer Turun telakalla syttyi tulipalo torstaiaamuna. Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta liikennevälinepalosta noin kello 10:30 Paikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Palo syttyi Turun Sanomien mukaan rakenteilla olevassa Icon of the Seas -risteilyaluksessa. Työntekijät evakuoitiin laivasta. Palo on sittemmin sammutettu.

Pelastuslaitos jäi paikalle varmistamaan tilannetta. Palon syttymissyy ei ollut vielä torstaina päivällä tiedossa. Asiaa selvitetään parhaillaan.

Royal Caribbean International -telakalle rakennettava Icon of the Seas tulee olemaan maailman suurin risteilyalus. 365 metrin pituiseen alukseen mahtuu noin 7 600 matkustajaa. Aluksen on määrä valmistua ensi vuonna ja aloittaa liikkennöintinsä Yhdysvaltojen Miamista alkuvuodesta 2024.