Kuvaajat huusivat Taylor Swiftille – poptähden reaktio yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift sai viikonloppuna järjestetyssä Grammy-gaalassa palkinnon, joka oli naisen 12. Grammy-pysti. Nainen vei voiton parhaan musiikkivideon kategoriassa, jossa hän vei voiton jo toistamiseen. Tällä kertaa voitto tuli naisen itse ohjaamalla All Too Well: The Short Film -musiikkivideolla.

Taylor Swift on kokenut konkari esiintyjänä. Nainen on ollut lukemattomia kertoja kuvattavana punaisella matolla, mikä näkyykin tähden itsevarmuudesta heti. Nyt videolle on tallentunut hetki, jossa nainen rauhoittelee Grammy-gaalan punaisella matolla kuvaajia.

Variety-kanavan TikTok-videolla kuullaan miten kuvaajat huutavat kovalla äänellä yrittäessään saada Taylor Swiftistä täydellistä kuvaa. Kuulostaa siltä, että he yrittävät saada naisen avustajaa pois kuvista napatakseen tähdestä täydellisen kuvan.

– Antakaa meille sekunti. Emme aio kiirehtiä tästä pois. Teillä on kaikki hyvin ja tulette saamaan kuvanne, Taylor Swift sanoo kuvaajille rauhallisella äänellä.

Tilanne rauhoittuu heti ja kuvaajat lopettavat lähes paniikinomaisen huutamisen. Erään kuvaajan kuullaan vielä huikkaavan tähdelle kiitokset siitä, että hän rauhoitteli heitä.

@varietymagazine #taylorswift calms down yelling photographers #grammys ♬ original sound – Variety