Johanna Tukiainen uudesta ulkonäöstään: ”Täällä Ruotsissa minusta pidetään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen menetti taannoin tyttärensä Isabell Tahirin huoltajuuden Ruotsin kamarioikeuden päätöksellä muun muassa päihteiden käytön vuoksi. Hän kaappasi lapsen, matkusti pakoon ja jäi kiinni Ranskassa.

Tukiainen suorittaa parhaillaan kolmen vuoden pituista valvontarangaistusta. Lisäksi hänet on määrätty psykiatriseen hoitoon. Nyt Johanna Tukainen on julkaissut kuvan uudesta ulkonäöstään, jossa hiusten pituus on lyhentynyt merkittävästi.

– Minulla ei ole ollut lyhyitä hiuksia vuosikausiin. Hiusteni väri on luonnostaan ruskea. Näytän ihan söpöltä ikääntymisestä huolimatta, Johanna Tukiainen kirjoittaa Facebookissa englanniksi kuvaansa.

– Täällä Ruotsissa minusta pidetään, ainakin miehet pitää. Olen saanut kutsumanimen ”Pamela Anderson.”