Hämmästyttävä tieto kulissien takaa – Rihannalle ei makseta Super Bowl -esityksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna teki näyttävän paluun musiikin pariin tänä vuonna toimimalla 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjänä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Tähti paljasti esityksen aikana myös todellisen yllätyksen näyttäessään, että hän on raskaana ja odottaa toista lasta.

Super Bowlin puoliaikaesiintyjät saavat koko uransa suurimman yleisön, kun heidän esitystään seuraa arviolta noin 200 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Esiintymisen promootioarvo on niin suuri, että järjestäjätaho on tehnyt aikoinaan päätöksen olla maksamatta esiintyjille mitään.

Rihanna ei siis Daily Mail -sivuston mukaan saa mitään palkkiota esiintymisestä. Aiempia ilmaiseksi esiintyneitä tähtiä puoliajalla ovat olleet muun muassa Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake ja Coldplay. Rihanna näytti ottavan esityksen aikana isosta yleisöstään kaiken hyödyn irti esittelemällä kesken laulamisen hänen oman Fenty Beauty -kosmetiikkabrändinsä puuterin.

Esiintyminen Super Bowlissa näkyy kuitenkin tulovirtana esiintyjien tilipusseissa muita reittejä pitkin. On kerrottu, että esimerkiksi Lady Gagan albumien myynti nousi aikoinaan esityksen jälkeen 1.000 prosenttia, minkä lisäksi Jennifer Lopez kasvatti Instagram-seuraajamääräänsä 2,3 miljoonalla ihmisellä.