Rihannan taustatanssijan videosta viraalihitti: ”Raskaus tuli minullekin yllätyksenä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna teki näyttävän paluun musiikin pariin tänä vuonna toimimalla 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjänä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Tähti paljasti esityksen aikana myös todellisen yllätyksen näyttäessään, että hän on raskaana ja odottaa toista lasta.

Nyt TikTokissa on alkanut kasvattamaan suosiotaan Luhnyae-niminen parikymppinen nainen, joka tanssi Rihannan esityksessä. Rihannan suuri Super Bowl show oli Luhnyaen ensimmäinen oikea keikkatyö tanssijana ja hän on ollut siitä hyvin innoissaan.

Luhnyae kertoi videollaan, että hän ei tiennyt Rihannan raskaudesta, joten se tuli hänellekin yllätyksenä itse konsertin aikana. Harjoituksissa muut tanssijat olivat supisseet Rihannan raskausvatsasta, mutta Luhnyae oli raivokkaasti puolustanut tähteä ja hänen pyöreämpiä muotojaan.

– Pyysin kaikkia jättämään Rihannan ja hänen synnytyksen jälkeisen vartalonsa rauhaan. En ole tajunnut, että naiset voivat tällä tavalla pienellä aikavälillä tehdä lisää lapsia, Luhnyae myöntää.

Nuori nainen oli myös hyvin onnellinen siitä, että hän sai pitää valkoisen esiintymisasun. Tähden video on kerännyt vuorokaudessa jo yli kuusi miljoonaa katselua ja se on tuonut hänen kanavalleen noin 60.000 uutta seuraajaa pienen ajan sisällä.

@luhnyae Replying to @koochiepotpie tried to answer most of the main questions with this one! And did we get paid? YESSS AHH #rihannahalftimeshow #fyp ♬ original sound – Luhnyae