Sisarvaimoista eronnut Christine Brown ja uusi mies yhteiskuvissa: ”Elämäni suurin rakkaus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimoista ensimmäisenä eronnut Christine Brown kertoi äskettäin sosiaalisen median seuraajilleen löytäneensä uuden miehen. Nyt fanien odotus palkitaan ja Christine on esitellyt uuden kumppaninsa koko maailmalle. Samalla hän on virallistanut suhteensa Instagramissa. Hänen uusi miesystävänsä on David Woolley.

– Löysin vihdoin elämäni rakkauden, Davidin. Kun hän ensimmäisen kerran piti minua lähellä, tuntui, kuin sieluni olisi ottanut ensimmäisen henkäyksensä. Hän on ihana ja ystävällinen, uskomaton lasteni kanssa ja rakastettava isoisä. En voinut koskaan edes unelmoida tällaisen rakkauden löytymisestä, Christine Brown hehkuttaa sosiaalisessa mediassa umpirakastuneen naisen tavoin.

Hän kutsuu miestä sielunkumppanikseen ja kehuu oloaan hyväksi. Sisarvaimot-sarjasta kuuluisuuteen noussut Christine Brown ilmoitti eroavansa henkisestä puolisosta Kodysta jo marraskuussa 2021. Eron jälkeen Christine on jakanut Instagramissa monia kuvia ja kirjoituksia, jotka kaikki osoittavat, kuinka tyytyväinen hän on uuteen elämäänsä näinä päivinä.

– Elämäni on ihanaa, rutiinini ovat upeita, rakastan tätä, hän kertoi esimerkiksi The Today Show’lle pari kuukautta sitten.

Christinen uusi mies on 59-vuotias. Hän omistaa rakennusalan yrityksen ja on kotoisin Kalifornian San Diegosta, mutta asuu nyt Herrimanissa Utahissa, joka on noin 30 minuutin päässä Christinen nykyisestä asuinpaikasta. David on leski ja kahdeksan lapsen isä.