Michael Douglas tekisi vielä yhden Ant-Man -elokuvan – mutta yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Michael Douglas on tehnyt hyvin pitkän ja vakuuttavan uran elokuvien parissa. Tähti muistetaan muun muassa Basic Instinct ja Last Vegas -elokuvista. Nyt tähti on näytellyt Ant-Man -elokuvasarjan kolmannessa osassa.

Michael Douglas nähdään uudessa Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvassa, jota tähdittää myös muun muassa Evangeline Lilly, Samuel L. Jackson ja Michelle Pfeiffer. 78-vuotias tähti on ilmeisen kyllästynyt omaan rooliinsa, johon hän suostuisi palaamaan vain yhdellä ehdolla.

Michael Douglas saapui elokuvan ensi-illan punaiselle matolle 53-vuotias vaimo Catherine Zeta-Jones käsipielessään. Mieheltä kysyttiin, että suostuisiko hän näyttelemään vielä neljännessä osassa mikäli sellainen tehtäisiin. ”Vain sillä ehdolla, että saan kuolla siinä”, Michael Douglas vastasi naureskellen.

@moviemaniacs Michael Douglas’ 1 request for Ant-Man 4. #antmanandthewaspquantumania #antman #antmanandthewasp #antman3 #paulrudd #jonathanmajors #kang #kangtheconqueror #michaeldouglas #marvel #marvelstudios #marveltok #marveledit #mcu #mcuedit #mcutiktok ♬ original sound – Movie Maniacs