Megan Foxin parisuhdedraamaan mukaan vedetty kitaristi: ”Tämä on epäkunnioittavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Machine Gun Kellyn kitaristi Sophie Lloydin on väitetty olleen syypäänä hänen ja Megan Foxin välirikkoon. Machine Gun Kellyn on huhuttu pettäneen näyttelijätärtä Lloydin kanssa. Nyt nainen on puolustanut oikeuksiaan.

– Sophie Lloyd on ammattilainen ja taitava muusikko, joka on turhaan joutunut median tähtäimeen aiheettomien syytösten perusteella. Kaikki väitteet siitä, että hän olisi koskaan toiminut epäammattimaisesti tai toiminut ammatinsa vastaisella tavalla, eivät pidä paikkaansa. Väitteet ovat epäkunnioittavia häntä kohtaan naistaiteilijana ja osoittavat huonoa journalismia. Yhteiskunnallisen keskustelun tulisi liittyä johonkin muuhun, kitaristin edustajat ovat tiedottaneet People-lehden mukaan.

Fox poisti kaikki pariskunnan yhteiset valokuvat ja videot viime viikonlppuna. Hän alkoi myös seurata Eminemiä, joka on ollut julkisesti riidoissa esiintyjän kanssa vuosien ajan. Lopulta Fox poisti koko sosiaalisen median tilinsä. People-lehti kertoo, että Fox yrittää selvittää asioita miehensä kanssa, eikä kihlausta ole vielä purettu.