Satakiloiset siskot -sarjan Tammy koomaan – kamera kuvasi heti heräämisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarja seuraa sairaalloisen lihavien sisarusten kamppailua ylipainoa vastaan. Sarjan edellisellä tuotantokaudella nähtiin, kuinka Tammy Slaton kamppaili huomattavan ylipainonsa kanssa. Tammy sai taannoin vaikeita hengitysvaikeuksia ja hänet vaivutettiin koomaan. Tämä oli koko elämän pysäyttävä hetki ja nainen sai uuden mahdollisuuden aloittaa omasta terveydestään huolehtimisen.

– Menin kuntoutusklinikalle ja painoin enemmän kuin koskaan aiemmin. Paino oli 325 kiloa. Sain vakavia hengitysvaikeuksia noin puoli tuntia myöhemmin ja minut vaivutettiin koomaan, Tammy kertoo, mutta ei muista tapahtumista juuri mitään.

Hän joutui hengityskoneeseen. Tammy heräsi viikkoa myöhemmin. Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat kolmekymppiset siskokset, jotka nousivat televisiotähdiksi Youtube-kanavansa kautta. Siskosten yhteispaino oli sarjan alkaessa yli 450 kiloa. Amy onnistui laihduttamisessa ja hän pääsi nopeasti lihavuusleikkaukseen. Tammylla on ollut enemmän ongelmia.