Khloé Kardashian herutteli biksuissa – kurveja on vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime kesänä toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan neljävuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Haasteet rakkauselämässä ovat ajaneet Khloé Kardashianin kuntosalille. Nainen on kertonut saaneensa lohtua treenaamisesta, jonka tulokset ovat todella näkyvät. Naisella on hyvin lihaksikkaat jalat, kädet ja hänen vatsalihaksensakin näyttävät olevan todella rautaisessa kunnossa.

Nyt 38-vuotias poseeraa Instagram-kuvissaan biksuissa. Nainen korostaa poseerauksellaan kurveja, jotka ovat lähes epäluonnolliset. Naisella on todella kapea vyötärö suhteessa lantion leveyteen.

Nainen on moneen otteeseen kieltänyt käyneensä ottamassa täytettä pakaroihinsa. Moni kuitenkin epäilee, että tähdelle on tehty rasvansiirto, jossa omaa rasvaa imetään ensin muista kohdista vartaloa ja sen jälkeen pistetään haluttuun paikkaan, joka tässä tapauksessa olisi pakarat.