Suomalainen kaupunkisimulaattori Cities: Skylines uuden sukupolven konsoleille

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Colossal Order -yhtiön luoma Cities: Skylines tarjoaa mahdollisuuden rakentaa ja kehittää omaa kaupunkia. Sim Cityn kaltaisten pelien perinnettä jatkava kaupunkisimulaattori on nyt julkaistu uuden sukupolven konsoleille.

Cities: Skylines julkaistiin Playstation 5 ja Xbox Series X/S -konsoleille 15. helmikuuta. Molemmille alustoille julkaistiin peleistä remasteroitu versio, joissa pelialuetta on laajennettu moninkertaisesti. Mukana on myös esimerkiksi karttaeditori.

Päivitys uuden sukupolven remasteroituun versioon on ilmainen niille pelaajille, joilta Cities: Skylinesin Playstation 4 tai Xbox One -versio löytyy jo valmiiksi. Lisäksi peli on saatavilla maksutta Xbox Game Pass -palvelun kautta.