Hengenvaarallisesti lihava Lucas kauppareissulla – kävi yksin kaupassa viimeksi viisi vuotta sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 270 kiloa painava Lucas on 33-vuotias mies, jonka elämä on nukkumista ja syömistä. Hän joutuu kamppailemaan tavallisten askareiden kanssa, kuten suihkussa ja kaupassa käymisen kanssa. Mies tunnustaa, että ei ole käynyt viiteen vuoteen kaupassa yksin.

Ruoka ja ruoanlaitto on hänelle rakkain asia maailmassa. Mies kokkaa itsensä lisäksi myös siskonsa lapsille. Hänen elämänsä pyörii ruoan ja sen valmistamisen ympärillä. Kuten monella muullakin ylipainoisella, myös Lucasilla on lapsuudessaan traumoja, jotka ovat myötävaikuttaneet epäterveellisiin elintapoihin.

Hän rakastaa kaupassa käymistä kaiken saatavilla olevan ruoan vuoksi, mutta pelkää kaatumista julkisella paikalla. Hän tarvitsisi tällöin ulkopuolisen apua ylös pääsemiseen. Hän on häpeissään, että joutuu turvautumaan kauppareissulla esimerkiksi sisarustensa apuun. Kaupassa käyminen on hänelle valtava suoritus suuren ylipainonsa vuoksi, mutta se palkitaan lopulta herkuttelemisella omalla turvallisella sohvalla.