MTV-teiniäiti Jenelle Evans sai taas poikansa huoltajuuden – taisteli 14 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiosarja Teen Mom 2:sta tutuksi tullut Jenelle Evans on vihdoinkin saanut 14-vuotiaan poikansa Jacen täyden huoltajuuden. Hän on taistellut poikansa huoltajuudesta äitinsä kanssa käytännössä koko elämänsä ajan teini-iän jälkeen.

Jace on asunut isoäitinsä Barbaran katon alla syntymästään asti. Barbara on voittanut Jenellen oikeudessa useaan otteeseen, kun Jenelle on yrittänyt saada Jacen huoltajuutta. Hän menetti poikansa alun perin päihdeongelman vuoksi, The Ashley -sivusto muistuttaa.

Lakiasiakirjojen perusteella Barbara on suostunut luovuttamaan Jacen huoltajuuden takaisin Jenellelle. Pohjois-Carolinassa pidettiin aiemmin tällä viikolla oikeuskäsittely. Isoäiti ei enää pärjää teini-ikäisen pojan kanssa ja antaa mielellään vastuun kasvatuksesta takaisin pojan äitille, Jenellelle.