Sisarvaimojen sinkkuelämä kiristää hermoja – näin Kody Brown reagoi Christinen uuteen rakkauteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimoista ensimmäisenä lähtöpassit ottanut Christine Brown on virallisesti ja onnellisesti siirtynyt elämässään eteenpäin Kody Brownista. Hän seurustelee David Woolley-nimisen miehen kanssa. Fanit ovat onnellisia Christinen puolesta ja osa heistä on merkannut hänen entisen miehensä Kodyn yhteiskuviin uuden mielitietyn kanssa.

– Kody on pahoittanut mielensä kaikista Christinen julkaisemista lemmenviesteistä, joihin hänet on merkattu. Lisäksi fanit lähettävät jatkuvasti Kodylle viestejä, joten mies on päättänyt vältellä sosiaalista mediaa hinnalla millä hyvänsä, sisäpiiristä kerrotaan The Sunille.

Christine tietysti erosi Kodysta jo marraskuussa 2021. Hän alkoi seurustella David Woolleyn kanssa vasta yli vuoden kuluttua, joten mistään laastarisuhteesta tuskin on kyse. Christine on kertonut, että suunnitteli eroa pitkään.