Avril Lavigne vahvisti: Seurustelee Tygan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilu viikko sitten Avril Lavigne ja räppäri Tyga nähtiin ensimmäistä kertaa julkisilla paikoilla yhdessä. Huhut parisuhteesta alkoivat heti kiertämään näyttävän parivaljakon ympärillä. Nyt rakastavaiset ovat vahvistaneet huhut todeksi.

Avril Lavigne ja Tyga nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan yhdessä Pariisin muotiviikoilla Mugler x Hunter Schafer -juhlissa. 38-vuotias Lavigne ja 33-vuotias Tyga saapuivat tapahtumaan yhdessä. Kun paparazzit alkoivat kuvaamaan heitä, he päättivät suudella kameroiden edessä ikään kuin vahvistaakseen kaikille tiedon siitä, että he seurustelevat.

Kanadalainen poptähti oli hiljattain uutisotsikoissa päätettyään kihlauksensa räppäri Mon Sunin kanssa. Avril Lavigne ja Mon Sun vahvistivat muutama vuosi sitten rakkautensa julkaisemalla Flames-nimisen yhteiskappaleen. Kihlaus kesti kuitenkin vain noin vuoden ajan ennen kuin pariskunta päätti erota.