Iltapuvussa vai alastomana? Demi Rosen poseeraus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Tällä kertaa Rose on poseerannut poikkeuksellisen näyttävässä asussa, joka ei ollut edes varsinainen asu. Kuvista nimittäin selviää, että kyseessä oli hänen vartalonsa edessä roikkuva harso, joka oli kiinni vain kaulasta. Samalla hän oli siis lähes alastomana.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.