Linnun pelättiin joutuneen ansaan seinän sisälle – sitten selvisi koominen totuus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perheen kuuluneet oudot äänet johtivat koomiseen tilanteeseen Britanniassa. Äänten aiheuttajaksi paljastui nimittäin lopulta jokin aivan muu, kuin alun perin oli luultu. North East Lincolnshiressä sijaitsevan kodin seinistä oli kuulunut linnun ääniä. Apuun hälytettiin Cleethorpes Wildlife Rescue -eläinsuojeluyhdistyksen vapaaehtoistyöntekijät.

Oli tosin mysteeri, kuinka eläin olisi voinut löytää tiensä seinän sisään. Pelastajien ollessa jo matkalla asukkaat soittivat heille uudelleen. Äänten alkuperä oli selvinnyt, eivätkä ne tulleetkaan seinien säsltä. Sen sijaan niiden lähteenä oli Harry Potterin Hedwig-pöllöä esittävä pehmolelu, joka oli sohvan alla.

– Ainakaan todellinen lintu ei ollut pulassa ja pääsimme siirtymään seuraavaan pelastustehtävään, Cllethropes Wildlife Rescuen Facebook-julkaisussa todettiin.