Näyttelijä Tessa Thompson paljasti: Ei ole koskaan maistanut hampurilaista

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja Tessa Thompson tunnetaan parhaiten hänen Diana Nashin -roolista elokuvassa Selma ja Bianca Taylorin roolista Creed-elokuvissa. Tähti teki taannoin erikoisen paljastuksen kertomalla, että hän ei ole koskaan maistanut kananmunaa.

Jimmy Fallon painosti 39-vuotiaan tähden maistamaan kananmunaa kuultuaan, että nainen ei ollut koskaan syönyt sellaista. Tessa Thompson suostui maistamaan kananmunasta tehtyä kokkelia, mutta ei ollut vakuuttunut. Nyt nainen kertoi Vanity Fair -lehden toimittajalle, että hän ei ole koskaan maistanut hampurilaistakaan.

Toimittaja ihmetteli Thompsonin tekemää paljastusta ja kysyi onko nainen kasvissyöjä.

– En ole kasvissyöjä. Syön kyllä muita asioita, mutta en ole vain ikinä maistanut hampurilaista, Tessa Thompson kommentoi.

Naisen mukaan jokaisella tulisi olla jokin erikoinen asia, josta heidät muistetaan. Tessa Thompson piti aiemmin erikoisuutenaan sitä, että hän ei ollut maistanut kananmunaa. Nyt kun se ei enää pidä paikkaansa, tähti on vannonut, että hän ei tule maistamaan hampurilaista.

@vanityfair

#TessaThompson was *not* at the #VanityFairOscarParty In-N-Out line. #VFOscars #Oscars @ameliadimz

♬ original sound – Vanity Fair