Saldolimiitistä taloudellinen puskuri – rahaa tilille heti tarpeen vaatiessa

Kaupallinen yhteistyö Lifestyle · Stara.fi

Tiedätkö sen tunteen, kun tarvitset lainaa nopeasti, mutta tavallisen pankkilainan hakeminen tuntuu hitaalta ja hankalalta? Onneksi on olemassa muitakin vaihtoehtoja, jotka auttavat saamaan rahaa tilillesi heti. Yksi tällainen on saldolimiitti.

Saldolimiitti on joustava laina, jota voit nostaa omalle tilillesi tarpeesi mukaan. Kyseessä on vakuudeton, jatkuva laina. Se on eräänlainen virtuaalinen luottokortti, johon voit turvautua, kun rahapula yllättää. Saat nostaa rahaa omalle pankkitilillesi useissa erissä luottorajan puitteissa.

Limiittilainan käyttömahdollisuudet ovat laajat. Se voi auttaa monissa eri tilanteissa. Ehkä tarvitset nopeasti rahaa auton korjaamiseen, laskuihin tai yllättävään matkaan. Tällaisissa tilanteissa saldolimiitti voi olla ratkaisu. Saat nopeasti tilillesi haluamasi summan.

Miten saldolimiitti toimii?

Saldolimiitti toimii samaan tapaan kuin luottokortti, mutta et saa fyysistä korttia vaan virtuaalisen luottotilin. Sinulle myönnetään tietty summa luottoa ja voit käyttää sitä vapaasti omien tarpeidesi mukaan. Voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi useissa erissä. Luottoraja määrittää, minkä verran saat enintään yhteensä nostaa rahaa itsellesi.

Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle pankkitilille. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 2000 euron limiittilaina ja nostat siitä tilillesi 500 euroa, maksat korkoja vain tuosta 500 eurosta.

Luottoa lyhennetään tavallisesti kuukausittain. Se palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis nostaa sitä tilillesi uudestaan taas joskus myöhemmin.

Tällaista lainaa haetaan netistä, Nordic Bankin nettisivuilta. Kun täytät ilmaisen hakemuksen palvelussamme, voit saada useita lainatarjouksia eri tahoilta. Näiden tarjousten joukosta voit valita edullisen ja sinulle sopivimman lainan.

Limiittilaina sopii moniin tarkoituksiin

Limiittilaina on joustava rahoitusvaihtoehto, joka sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin. Se voi auttaa kattamaan yllättävät kustannukset ja tarjoamaan taloudellista joustavuutta arkeen. Saat rahaa käyttöösi nopeasti.

Tällainen laina voi toimia taloudellisena puskurina, johon voit turvautua, kun rahapula yllättää. Sen avulla voit selviytyä esimerkiksi yllättävän suurista laskuista, auton korjauksista tai äkillisistä terveydenhoitokuluista. Joustava laina antaa mahdollisuuden selviytyä odottamattomista kuluista, jotka saattavat aiheuttaa stressiä ja taloudellista huolta.

Saldolimiitti on usein hyvä vaihtoehto myös remonttilainaksi, sillä se tarjoaa joustavuutta ja nopean rahan saannin. Remontti voi olla suuri ja kallis projekti. Jos sinulla ei ole riittävästi säästöjä sen toteuttamiseen, tarvitaan jostain hieman lainaa. Voit toteuttaa koko projektin limiittilainalla tai se voi täydentää pankista otettua tavallista remonttilainaa. Luottotililtä voi nostaa rahaa oman tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun eteen tulee yllätyksiä ja muutoksia ja alkuperäinen remonttibudjetti ylittyy.

Saldolimiitti on myös erinomaisen joustava sisustuslaina. Kun suunnittelet esimerkiksi kalusteiden vaihtamista tai haluat piristää kotiasi uusilla tekstiileillä, saat tarvittavan rahasumman nopeasti luottotililtä. Kun törmäät sopiviin tuotteisiin tai ne sattuvat olemaan hyvässä alennuksessa, saat tarvittavat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Limiittilainalla maksat myös lomamatkan kulut helposti. Lainarahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joten voit tehdä niillä monia muitakin hankintoja, kuten ostaa uuden puhelimen tai pesukoneen hajonneen tilalle tai vaikkapa järjestää juhlat.

Näin löydät sopivan saldolimiitin

Limiittilainan kilpailuttaminen on helppoa eikä se vie kauan aikaasi. Kilpailuttaminen on tärkeää, koska sillä tavalla voit löytää edullisen lainan, jonka ehdot sopivat tarpeisiisi.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin lainavertailussa. Tuolla yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit saada useita tarjouksia eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Vertaile tarjouksia huolellisesti. Tarkastele etenkin tarjousten todellista vuosikorkoa. Se sisältää sekä lainan koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan todellisista kustannuksista. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, saat pian nostaa ensimmäisen lainaerän tilillesi. Ensimmäisen erän jälkeen saat tehdä lisää nostoja silloin, kun itse haluat.