Quentin Tarantino ohjaa viimeisen elokuvansa – tällainen siitä on tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Quentin Tarantinon seuraavan elokuvan uskotaan olevan hänen viimeisensä. Ohjaaja on saanut 10. elokuvansa käsikirjoituksen valmiiksi, ja siitä on paljastettu ensimmäisiä tiedonjyviä.

Tarantinon tulevan elokuvan nimi on The Movie Critic, eli Elokuvakriitikko. Elokuva sijoittuu 1970-luvun Los Angelesiin, ja sen pääosassa on Hollywood Reporter -lehden mukaan naishahmo. Elokuvan on epäilty kertovan ohjaajan arvostamasta tosielämän elokuvakriitikko ja kirjailija Pauline Kaelista.

Seuraavaksi Tarantino kauppaa projektiaan eri tuotantoyhtiöille. Elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa vielä tämän vuoden puolella. Pääosien näyttelijät selvinnevät vielä ennen sitä.

Quentin Tarantinon edellinen elokuva oli vuonna 2019 ilmestynyt Once Upon a Time in Hollywood. Ohjaaja on aiemmin kertonut suunnittelevansa elokuvien ohjaamisen lopettamista 10. elokuvansa jälkeen. Sen jälkeen hän saattaa kuitenkin edelleen ohjata sarjoja ja näytelmiä.