Yle: Mysteerisuihkuttelija puhuttaa kotkalaisessa kerrostalossa – käyttää saunatiloja luvatta

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotkalaisessa taloyhtiössä on törmätty erikoiseen ongelmaan. Taloyhtiön molempien kerrostalojen yleisissä saunatiloissa on useaan otteeseen vieraillut niin sanottu mysteerisuihkuttelija. Hän on asiasta ensimmäisenä uutisoineen Ylen mukaan suihkutellut luvatta virallisten sauna-aikojen ulkopuolella.

Mysteerisuihkuttelijaa tai -suihkuttelijoita etsittiin asukkaille lähetetyssä tiedotteessa. Siinä saunatilojen kerrotaan olevan tarkoitettu vain maksaville asiakkaille. Isännöitsijä Taneli Suikkanen kertoi Ylelle uskovansa, että joku on alkanut. käymään suihkussa saunavuorosta maksamatta veden korkean hinnan vuoksi.

Mysteerisuihkuttelu huomattiin muiden asukkaiden toimesta. Naapurit ovat kuulleet oven kolahtavan yöaikaan ja nähneet saunassa valot hiljaisuuden alettua. Suihkuttelijoita uskotaan olevan useampikin.

Suikkasen mukaan saunatilojen käyttöä tullaan jatkossa seuraamaan tarkkaan. Jos mysteerisuihkuttelija ei lopeta puuhiaan, saatetaan oviin asentaa sähkölukot tai lämminvesiventtiilit sulkea ajastetusti. Lasku koituisi talon muille asukkaille.