Amanda Bynes vaelteli kaduilla päivien ajan ennen sairaalaan päätymistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes on asetettu jälleen psykiatriseen pakkohoitoon. Poliisi poimi hänet talteen sen jälkeen, kun nainen soitti hätäkeskukseen ja pyysi apua. Hän vaelteli kadulla alastomana ja psykoosissa. Bynesin kerrotaan lopettaneen aiemmin lääkkeidensä syömisen.

Tilanne oli pelottavampi kuin alun perin oli tiedossa. TMZ:n uuden raportin mukaan Amanda saattoi viettää useita päiviä Los Angelesin kaduilla. Hänen on kerrottu vaellelleen ympäriinsä usean vuorokauden ajan. Hän on kamppaillut mielenterveysongelmien kanssa useiden vuosien ajan ja vietti suurimman osan kuluneesta vuosikymmenestä vanhempiensa holhouksen alaisena.

Amanda Bynesin tila on parantunut sen jälkeen, kun hän on ollut psykiatrisessa hoidossa. Henkilökunta ei kuitenkaan ole valmis päästämään häntä vielä ulos. Amandan auto hinattiin 15. maaliskuuta Long Beachilta, joka on noin 40 mailin päässä hänen kotoaan. Hän joutui sairaalaan vasta 19. maaliskuuta, eli näyttää siltä, että hän vaelsi kaduilla ja liftasi neljän päivän ajan.