Vanderpump Rules -tähti kommentoi pettämisskandaalia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Nyt uutisotsikoissa ovat olleet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Raquel Leviss on saanut paljon vihaa niskaansa heidän yhteisiltä ystäviltään. Monet ovat olleet pettyneitä sekä Levissin että Sandovalin käytökseen ja näyttänyt tukensa petetylle Ariana Madixille. Leviss ei ole antanut asiaan kommentteja, mutta nyt Page Six -toimittaja nappasi tähden nopeaan haastatteluun suoraan kadulla.

Raquel Leviss on selvästi halunnut olla tunnistamaton liikkuessaan mustassa hupparissa huppu päässään ja ilman meikkiä. Hän kommentoi pikaisesti toimittajalle, että hän ei tiedä vielä mikä hänen ja Sandovalin tämänhetkinen suhdestatus on. Heidän suhteensa alkoi ensin ystävyydestä, mutta kasvoi salaa lopulta syvemmäksi Ariana Madixin selän takana.