Tuuli lunasti lupauksensa faneille – otti tatuoinnin huuleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosien ajan niin laulajana kuin sometähtenäkin uraa tehnyt Tuuli kiinnitettiin alkuvuodesta levy-yhtiö Liiga Musicin riveihin. Nyt Selviytyjät Suomi -ohjelmassakin mukana ollut laulaja on paljastanut tehneensä jokseenkin yllättävän tempauksen. Hän otti tatuoinnin huuleensa fanin innoittamana.

Kaikki sai alkunsa Tuulin kerrottua Tiktokissa, että hän lähettää uuden Onlyfans-nimisen singlensä musiikkivideon etukäteen yhdelle kommentoijalle. Pian tähden fani kertoi ottavansa Baby on bad -tekstin huulensa sisäpuolelle. Se ei jäänyt vain uhoksi, vaan fani toteutti ideansa.

Tuuli kertoi Tiktokissa itsekin ottavansa samanlaisen tatuoinnin, mikäli hän saa 3 000 kommenttia. Kommenttien määrä täyttyi nopeasti. Niinpä hän julkaisi torstaina somessa videon, jossa hänen alahuulensa sisälle tatuoidaan Baby on bad -tekstiä.

– Tää mimmi otti mun uuden biisin kunniaksi huuleen tatskan, jossa lukee ”baby on bad”. Mä lupasin että jos tulee 3 000 kommenttia täyteen, mä otan samanlaisen. Siellä se kuulkaas on, eli lupaus lunastettu, Tuuli kertoi.

@tuulitiktok Replying to @Julkku OnlyFans (feat. ibe) droppaa klo 00.00 😎 nyt on pysyvä muisto täst kaikest hahaha *shoutout @cleopatrainkhelsinki ♬ OnlyFans (feat. ibe) – TUULI