Kourtney Kardashian kertoi persoonallisen hääpukunsa taustoista: ”Sain kylmiä väreitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian meni viime vuonna naimisiin Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin kanssa. Pariskunnan häät järjestettiin Italian Portofinossa, joka vaikutti siihen millaisen hääpuvun Kourtney Kardashian halusi.

Kourtney Kardashian kertoi Instagram-julkaisussaan hääpukunsa taustoista. Hän oli katsonut miehensä kanssa Guns N’ Roses -yhtyeen November Rain -musiikkivideota, jossa kuvatulla morsiamella oli ollut lyhyt hääpuku. Kardashian oli heti tiennyt, että myös hän haluaa lyhyen hääpuvun.

Hääpaikan varmistuminen vahvisti entisestään sitä, että hääpuvusta tulisi lyhyt, seksikäs ja se tulisi sisältämään paljon kauniita pitsiyksityiskohtia. Nainen oli saanut kylmiä väreitä kuullessaan ehdotuksen, jossa Dolce&Gabbanan suunnittelijat olivat esitelleet naiselle ideaa pitkästä hunnusta, johon olisi kirjailtuna Travis Barkerin päässä oleva tatuointi. Tatuoinnissa nähdään Neitsyt Maria ja teksti: ”family, loyalty, respect underneath”.