Shirly Karvinen lävisti kielensä kolme kertaa: ”Älkää ottako mallia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2016 Miss Suomi ja Selviytyjät-kilpailun voittaja, radiojuontaja Shirly Karvinen ilmoitti viime kesänä jäävänsä pitkälle lomalle. Hän kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa olleensa todella uupunut, koska hän oli jatkuvasti töissä pienillä yöunilla. Naisen kuulumisia on kuitenkin voinut seurata muun muassa hänen TikTok-kanavansa kautta.

Nyt Shirly Karvinen on tehnyt tuoreella videollaan pienen paljastuksen ja kertonut lävistäneensä kielensä yhteensä kolme kertaa. Ensimmäisen kerran nainen otti kielilävistyksen ollessaan 15-vuotias. Karvinen ei ollut saanut lävistykseen lupaa vanhemmiltaan, minkä vuoksi hän valehtelikin lävistäjälle olevansa 16-vuotias saadakseen haluamansa lävistyksen.

Shirly Karvinen onnistui piilottelemaan lävistystä puolen vuoden ajan, kunnes erään sanaharkan keskellä naisen äiti näki korusta väläyksen ja käskytti tytärtään ottamaan korun pois. Seuraavana vuonna Karvinen otti kielilävistyksen jälleen kerran salaa ja onnistui tällä kerralla pitämään korun piilossa vain parin kuukauden ajan. Vanhemmat käskivät jälleen tytärtä poistamaan korun huomatessaan sen.

Kun Shirly Karvinen täytti 18 vuotta hän asteli jälleen kerran lävistämöön ja otti kolmannen kerran kielikorun. Tällä kerralla nainen piti korua noin neljän vuoden ajan kunnes itse päätti poistaa sen 22-vuotiaana. ”Älkää ottako musta mallia”, tähti toteaa.

@shirlykarvinen Älkää ottako musta mallia #fyp #tiktoksuomi ♬ Cafe music, corporate VP, comfortable(1277239) – zukisuzuki