Evelina ihastutti uudella kuvallaan – upea hiustyyli keräsi kehuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Evelina nousi aikoinaan The Voice of Finland -laulukilpailun ensimmäisestä tuotantokaudesta julkisuuteen. Kolme albumia ja satoja miljoonia striimejä myöhemmin Evelina on edelleen yksi tämän hetken suosituimmista artisteista.

Nyt Evelina ihastuttaa tuoreella Instagram-kuvallaan, joka hänestä on napattu italialaista ruokaa tarjoilevassa Via Tribunali -ravintolassa. Kuvassa Evelinalla on yllään valkoinen neule ja hän poseeraa kameralle suloinen hymy kasvoillaan. Fanit tuntuvat ihastuneen etenkin naisen vaaleisiin hiuksiin, jotka ovat lyhyestä siilitukasta kasvaneet jo parin senttimetrin mittaan.

– Pov: Kuiskasit mulle just, että näät meiän pizzojen saapuvan, Evelina kirjoittaa kuvatekstissään.

Evelina palasi hetki sitten julkaisutauoltaan Ikinä koskaan -nimisen singlen myötä. Kappaleeseen tehtiin myös oma Ikinä koskaan -filtteri, joka arpoi treffeillä käymiseen ja parisuhteisiin liittyviä väittämiä, joita henkilön täytyi kumota tai vahvistaa oikeiksi. Evelina paljasti itse filtterin käytön yhteydessä, että hän oli tahallaan antanut toiselle väärän puhelinnumeron. Hän kertoi myös käyneensä kerran treffeillä vain sen vuoksi, että halusi ilmaisen aterian.