Uskomaton tempaus – mies ui 11 kilometriä käsiraudoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Egyptiläinen uimari on noussut otsikoihin rikottuaan hurjan maailmanennätyksen. Shehab Allam ui yli 11 kilometrin pituisen matkan käsiraudat ranteissaan.

Allam suoritti vaativan tempauksen Persianlahdella. Hän ui yhteensä 11,6 kilometrin raudat käsissään koko suorituksen ajan. Suoritus kesti noin kuusi tuntia.

– Keräsin harjoittelun aikana hämmentyneitä katseita uidessani käsiraudoissa. Liian huomion välttämiseksi uin mieluiten hiljaisemmilla alueilla, yleensä uimarantojen äärirajoilla. Silti ihmiset tuijottivat minua, Allam kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.

Allamin mukaan hän tunsi suorituksen jäljiltä olonsa kuin supersankariksi. Hän rikkoi tempauksellaan yhdysvaltalaisen Benjamin Katzmanin vuonna 2021 asettaman ennätyksen. Katzman ui käsiraudat käsissään 8,6 kilometrin matkan.

@arabaquaman Breaking Guinness records for the furthest swim wearing a handcuffs From previous record 8.6 km to a new record of 11 Km تحطيمي لرقم موسوعة جينيس لأطول مسافة مرتديا أصفاد حديدية من الرقم السابق ٨ كيلو متر و ٦٠٠ متر الي الرقم الجديد ١١ كيلو متر #اكوامان_دبي #aquamandxb #shehaballam #شهاب_علام #fybシ ♬ оригинальный звук – musmix