Kate Bosworth ja Justin Long vahvistivat huhut – menivät kihloihin ja suunnittelevat häitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Bosworth meni naimisiin Michael Polishin kanssa vuonna 2013, mutta he kuitenkin erosivat vuonna 2021. Tällä hetkellä nainen seurustelee näyttelijäkollega Justin Longin kanssa ja nyt pariskunta on vahvistanut menneensä kihloihin.

Kyyhkyläiset nähtiin maaliskuun puolivälissä Vanity Fair -lehden Oscar-juhlien punaisella matolla, jossa Bosworthin vasemmassa nimettömässä nähtiin suuri timanttisormus. Pariskunta ei itse kuitenkaan ottanut vielä kantaa siihen ovatko he menneet kihloihin. Nyt he ovat kuitenkin vahvistaneet Instagram-kanavillaan tiedon siitä, että Justin Long on kosinut Kate Bosworthia.

Justin Long julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa Kate Bosworth esittelee upeaa timanttisormustaan. Nainen kävi myös vieraana kihlattunsa Life is Short -podcastissa, jossa he keskustelivat suhteestaan ja kosinnasta. CNN-sivuston mukaan Long oli kosinut naista sängyssä aamulla kun pariskunta oli heräilemässä. Bosworth oli pitänyt kosintaa romanttisena, rakastavana ja hyvin aitona.

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth tuli aikoinaan tunnetuksi lukuisten elokuviensa myötä. Los Angelesissa syntynyt 40-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa kuten Superman Returns, Edelleen Alice ja Blue Crush – merten valtiaat.

https://www.instagram.com/p/CqoCgrhPzXe/

https://www.instagram.com/p/CqnupN_pal6/