Christina Aguilera paljasti mistä pitää makuuhuoneessa: ”Tästä jotkut naiset eivät pidä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Christina Aguilera haluaa omalla esimerkillään vähentää intiimielämän ympärillä olevaa salailua ja on alkanut avoimesti kertomaan omastaan julkisuudessa. Laulajatar haluaa voimaannuttaa muita naisia, ja hän onkin yksi hyvinvointibrändi Playgroundin perustajista.

Christina Aguilera oli Alex Cooperin pitämässä Call Her Daddy -podcastissa vieraana. Naiset keskustelivat intiimistä elämästä hyvin avoimesti, ja Christina Aguilera paljasti haastattelun aikana muun muassa sen, että hän rakastaa suuhoitojen antamista kumppanilleen.

– Nautin siitä todella. Olen kuullut, että jotkut naiset eivät pidä sen antamisesta, mutta minua se kiihottaa, Christina Aguilera kertoi People-sivuston mukaan.

Christina Aguilera on naimisissa Matthew Ruthlerin kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi, kahdeksanvuotias Summer Rain Ruthler. Christina Aguilera oli aiemmin naimisissa Jordan Bratmanin kanssa, mutta heidän avioeronsa tuli voimaan vuonna 2011. Heidän liitostaan tähdellä on 15-vuotias poika Max Liron Bratman.