Blac Chynan leikkaus ei ollut helppo – takapuolesta poistettiin yli litra silikonitäytettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheeseenkin kytköksissä ollut glamourmalli Blac Chyna on poistattanut täyteaineita takapuolestaan ja rinnoistaan. Naisen takapuolileikkauksen olisi pitänyt kestää noin neljä tuntia, mutta se kestikin pienistä vaikeuksista johtuen lähes yhdeksän tuntia.

Blac Chyna on kertonut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti päätöksestään poistaa kaikki täytteet hänen rinnoistaan ja takapuolestaan. Nyt nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa lääkäri selittää naiselle miksi hänen leikkauksessaan meni niin paljon odotettua pidempään.

Blac Chyna on ottanut aikoinaan takapuoleensa silikonia ruiskeen muodossa. Silikoni oli muuttunut naisen pakaroissa eri kokoisiksi helmiksi. Lääkäri selitti, että rasvanpoisto letkun avulla takapuolesta on helppoa. Silikonitäytteen poistaminen kuitenkaan ei ole.

Täyteaine oli muuttunut niin suuriksi helmiksi ja palloiksi, että se tukki letkun jatkuvasti. Lääkärillä oli mennyt paljon aikaa siihen, että letku piti puhdistaa ja poistaa tukoksista useampaan otteeseen. Mies kertoi poistaneensa 1,25 litraa täytettä naisen takapuolesta.