Chrissy Teigen lomailee Venetsiassa – upeat kuvat someen

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa 13. tammikuuta tyttövauvan. Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Perheeseen kuuluu myös enkelivauva Jack, joka menehtyi raskauden aikana.

Chrissy Teigen ja John Legend ovat suunnanneet nyt ensimmäiselle perhelomalle viisihenkisenä perheenä. Pariskunnan matkakohteeksi on valikoitunut Italian upea Venetsia, josta Teigen ja Legend näyttävät nauttineen täysin rinnoin.

Chrissy Teigen on julkaissut hänen Instagram-kanavalleen upeita lomakuvia matkalta. Esti-nimen saanut kuopus kulki perheen mukana kätevästi pörröisessä kantorepussa joko äidin tai isän rintaa vasten. Lomalla aviopari on päässyt myös romanttiselle treffi-illalle, josta Teigen on julkaissut asukuvia hänen seksikkäästä asustaan, jossa mustan jakun alla on vain pieni hame ja mustat rintaliivit.