Darcey Silva treffeillä – testasi suklaaterapiaa komean deitin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva on tähdittänyt jo useamman tuotantokauden verran omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn edesottamuksia monimutkaisessa rakkauselämässään.

Darcey on mennyt ensitreffeille Mike-nimisen miehen kanssa ravintolaan, jossa kaksikolle tarjoillaan ikimuistoinen kokemus suklaaterapiasta. Heidän käsiensä päälle kaadetaan sulatettua suklaata ja he nuolevat sen pois – toisiaan vietellen.

– Käsien nuolentatapa kertoo paljon miehestä. Yritin itse tehdä sen siten, että olen viettelevä, mutta en kuitenkaan näytä sotkuiselta ja oudolta, ymmärrättehän?, Darcey selittää.

Vaikka parilla synkkaa ja Mike pitää Darceyta uskomattomana naisena, ei heillä välttämättä ole yhteistä tulevaisuutta. Mike näet rakastaa puhua etenkin itsestään, mutta Darcey pitäisi enemmän yhteisistä aiheista keskustelemisesta.

– Eikä hän kysy minulta mitään, Darcey napauttaa kameroille.