Anastasia Karanikolaou biksuissa – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä mallikaunotar Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Stassie on poseerannut somekuviinsa upeissa maisemissa suuren uima-altaan reunalla auringosta nautiskellen. Mustiin biksuihin pukeutunut julkkistähti esittelee auliisti vartaloaan, joka hipoo täydellisyyttä.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.